Physical Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124
Physical Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124
Promoția Lichidare stoc de pe tcromania.com te va ajuta să faci economii în bugetul firmei tale din domeniul HoReCa.
Românilor le place să ia o masă delicioasă în cafenele și restaurante confortabile ori să le comande acasă Dar nimeni nu se gândește serios la modul în care sunt preparate toate acestea, o mare varietate de feluri de mâncare și băuturi delicioase.
Un rol important, poate cel esențial, îl joacă echipamentele profesionale de bucătărie: grătare, aragazuri, echipamente frigorifice, hote si multe alte dotări de calitate superioară.
Pe lângă dimensiunile optime ale respectivelor echipamente HoReCa, productivitatea unor astfel de dotări este, de asemenea, necesară: acest lucru se aplică sistemelor de refrigerare, sistemelor de încălzire, dar și utilajelor pentru spălare și mobilierului profesional pentru depozitare.
Se știe că specificul echipamentului profesional se referă în special la modul în care acesta diferă de echipamentul de uz casnic.
Adesea, producătorii și distribuitorii de echipamente profesionale încearcă să ajute antreprenorii cusoluții comode și ergonomice pentru amplasarea echipamentelor care sunt ușor de combinat. Sistemele moderne pentru bucătăria restaurantului sunt multifuncționale. Se pot așeza pe aceeași masă (blat): de exemplu un grătar, o plită și un suport premium de tăiere.
Aparatele profesionale sunt mult mai mari decât aparatele de uz casnic. Explicația este simplă: într-o bucătărie de restaurant, de multe ori trebuie să se prepare cantități de mâncare mai mari și mult mai rapid decât în bucătăria de acasă.
În plus, trebuie să se acorde o foarte mare atenție plasării corecte a acestor echipamente în bucătărie. În unitățile de alimentație publică, bucătăria nu ocupă întotdeauna o suprafață foarte mare și nici nu creează inconveniențe pentru munca paralelă a mai multor bucătari ce lucrează concomitent.
Potențialul productiv al tehnologiei în domeniul gastronomic depinde direct de amploarea și conceptul unității de alimentație publică respective. Spre exemplu, într-o cantină, nu pot lipsi dulapurile frigorifice profesionale mari și spațioase, ce se pot regla în materie de temperatura cu multă fidelitate.
Echipamentele mari, complexe și costisitoare, trebuie să fie în chip obligatoriu fiabile și durabile. Este foarte important să alegi un producător profesionist de echipamente de bucătărie care să ofere o bună garanție și să dispună de un centru de service pentru repararea acestuia.
Nu uita nici de realitatea obiectivă ca ordinea și curățenia impecabilă ar trebui să domnească în bucătărie (aceasta include și zona de bar). Toate echipamentele, sistemele de pregătire și depozitare ar trebui să fie realizate din materiale ușor de curățat și convenabile pentru igienizare, iar dispozitivele în sine trebuie amplasate astfel încât să poată fi accesate din toate părțile.
Echipamentele ce se achiziționează ar trebui să fie cât mai sigure de operat de către angajații din bucătăria profesională și să economisească energie, fără costuri suplimentare și fără reducerea productivității în muncă într-o unitate de timp dată (de regulă un schimb de lucru).
Există o mulțime de tipuri de echipamente și dispozitive pentru restaurante, baruri și cafenele. Ele pot fi împărțite în anumite categorii mari:
Fie că ai nevoie de o soluție completă la cheie (spre exemplu, de la un plan de afaceri până la lansarea unui restaurant) sau de achiziționarea oricăror echipamente profesionale separate pentru bucătării profesionale apelează la specialiștii TC Romania Crown Cool care te vor ajuta să găsești o abordare individuală care să țină cont de toate dorințele clientelei tale în ansamblu.
Intră chiar acum pe tcromania.com, unde vei găsi cele mai bune echipamente profesionale pentru afacerea ta!