Physical Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124
Physical Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124
În ultimele câteva luni, afacerile HoReCa s-au schimbat dramatic și nimic nu sugerează că totul va reveni la cursul anterior în viitorul apropiat. Aceasta înseamnă că toate companiile care vor să supraviețuiască în această perioadă vor trebui să se reconstruiască din temelii, să se transforme în așa fel încât să fie în armonie cu vremurile.
Întregul 2022 va fi unul în care oamenii vor avea din ce în ce mai puțini bani, mai puține opțiuni, va exista mai multă concurență printre profesioniștii din HoReCa, se va înregistra o inflație în continuă creștere, iar valurile de anxietate vor provoca adevărate cataclisme de natură psihică.
Oamenii devin din ce în ce mai cumpătați și mai atenți la aspectele financiare și fac mai puține achiziții aleatorii determinate de starea lor de spirit de la un anumit moment. Prețul, nevoia reală de produse, calitatea acestor produse reprezintă cei mai importanți factori de cumpărare.
Nu te speria de echipamentele HoReCa resigilate. Este o foarte bună afacere, așa că nu ignora Promoția Lichidare stoc pe care o găsești pe site-ul tcromania.com!
Vei putea achiziționa de la TC Romania Crown Cool pentru unitatea ta de alimentație publică multe echipamente frigorifice și gastronomice resigilate de cea mai bună calitate, din producție proprie sau provenind de la producători internaționali de top.
Este vorba de răcitoare de bere, mese inox, pubele, caserole, dulapuri congelare, vitrine frigorifice verticale, vitrine frigorifice orizontale, rafturi frigorifice, cuptoare pentru pizza, grătare electrice, cântare de bucătărie, dulapuri neutre, feliatoare mezeluri etc.
Aceste echipamente profesionale prezintă urme de uzură minore care nu te vor împiedica să le folosești la parametri optimi în activitatea ta. Pe site-ul tcromania.com vei găsi pe pagina de prezentare a fiecărui produs și prețul net la care se comercializează. Pentru detalii sună la +40 726 308 900. Grăbește-te însă, pentru că stocul este extrem de limitat!
Din cauza pandemiei, multe restaurante au fost nevoite să se închidă. Proprietarii unităților închise au identificat mai multe motive pentru care s-a întâmplat acest lucru:
Dar profesioniștii din HoReCa temerari nu au renunțat și au venit cu modalități de a-și susține ideile de business, adaptându-le în așa fel, încât să nu îngenuncheze în fața răspândirii virusului ce a îngrozit planeta în ultimii doi ani. Unele dintre unitățile de alimentație publică și-au schimbat direcția către livrarea la domiciliu, alții au investit în tonete stradale.
Spre exemplu, s-a observat o creștere a numărului de chioșcuri cu autoservire plasate în exterior. La urma urmei, terminalele stradale pentru comandarea de mâncare la pachet rezolvă parțial problema alimentației publice în timp de pandemie.
Multe dintre unitățile care au fost închise vizitatorilor s-au transformat într-un format de „take away” sau street food, fără a fi nevoie a se mai cheltui bani pe rulote scumpe de mâncare sau pentru a instala pavilioane stradale. Această variantă va prinde teren tot mai mult și la noi în țară.
Din cauza pandemiei, oamenii încearcă să evite contactele inutile și preferă să își cumpere singuri alimente. Dar chiar dacă autoritățile au slăbit restricțiile, oamenii nu vor înceta să fie precauți. Unii întreprinzători și-au dat seama că aceasta este o tendință pe termen lung și trebuie să-și revizuiască complet afacerea. Prin urmare, chiar și după trecerea pandemiei, afacerile gen catering vor continua să crească.
Pandemia, orientarea spre un stil de viață sănătos, răspândirea cărnii vegane (de exemplu din mazăre) și o atitudine și mai atentă față de natură, toate acestea afectează afacerea restaurantelor și industria alimentației publice în ansamblu.
Oamenii au început să acorde atenție inclusiv ambalajului și etichetei, locurilor de unde au fost aduse mărfurile alimentare și cum au ajuns ele nu numai pe raftul frigiderului, ci și în restaurant.
Treptat, ajungem la concluzia că produsele locale de sezon sunt mult mai bune și mai solicitate de către consumatori. Mâncărurile sunt mai bine digerate dacă cresc în aceeași regiune climatică. De exemplu, carnea produsă în mediul nostru acumulează mai multă grăsime până la iarnă, ceea ce asigură un conținut mai mare de calorii de care o persoană are nevoie iarna. Roșiile conțin mai multe vitamine în sezon. Un produs local de sezon ne ajută să ne simțim confortabil în fiecare anotimp al anului.
Intră pe tcromania.com să îți alegi de acolo echipamentele frigorifice și gastronomice resigilate de care ai nevoie!